jovent-minibasquet
Compartir

El Jovent JM-Instalaciones participarà a nes 15è Torneig de Nadal a Granollers

jovent-minibasquet

Escut CB Jovent d'AlaiorS’equip Jovent JM-Instalaciones “A” de sa categoria mini bàsquet masculí, dirigit per en Pere Seguí, participarà enguany en sa 15a edició del Torneig de Nadal de Minibàsquet que organitza any rere any el CB Granollers quan arriben aquestes dates.

S’equip alaiorenc es desplaçarà a sa ciutat catalana es pròxim dimarts 27 de desembre per viure tres dies d’intens bàsquet, juntament amb equips com el Joventut de Badalona, el BC de Sant Quirze, el CB Portuense, el Club Delfos de Cornellà, el Montakit de Fuenlabrada o l’equip francès Toulouse Travel Team, entre d’altres.

calendari-torneig-nadal-minibasquet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *