Arbits-basquet-Talens-y-Gemma
Compartir

Gemma Ribas, sa nova presidenta des Comité d’àrbitres de básquet, as reuneix amb es árbits de Menorca

Arbits-basquet-Talens-y-Gemma

Sa recentment nomenada nova presidenta del Comité Balear d’àrbitres, Gemma Ribas, va visitar s’illa es passat divendres, acompanyada per Juanjo Talens, President de sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears, per reunir-se amb els àrbitres i taules, per després reunir-se amb els clubs de s’illa, a la Sala Multifuncional del Pavelló Sínia de Costabella.

En sa reunió amb col·lectiu arbitral, que a s’illa encapçala Biel Sans, Gemma Ribas i Juanjo Talens van interessar-se per ses mancances i inquietuds d’aquest estament a Menorca. Ribas va voler sebre de primera mà quina és sa situació real des àrbitres i taules.

Arbits-basquet-Talens-y-Gemma

Van traslladar en canvi radical que volen aplicar as bàsquet balear, després des canvi as capdavant de la Federació Balear. Cal recordar que Juanjo Talens va accedir a sa presidència de sa FBIB, després d’enfrontar-se a s’antic president, Jaume Estarellas, en un procés electoral.

Després es mandataris des bàsquet balear es van reunir amb es presidents des clubs de s’illa.

Arbits-basquet-Talens-y-Gemma

Fotos: Jaume FIOL/deportesmenorca.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *