pista_del_polideportivo_municipal_de_mahon
Compartir

TIR LLIURE

BACK TO THE FUTURE, EL RETORN A ‘LA BOMBONERA’

Com si d’un viatge en es temps es tractés. Com si entréssim al DeLoream d’en Emmett Brown, en Doc, de la pel·lícula “Regreso al Futuro”

pista_del_polideportivo_municipal_de_mahon

Ens hem endinsat en la màquina del temps, posant una data de sa meitat de sa dècada des 90, i ens trobem as Poliesportiu Municipal de Maó. Es vell DeLorean ha funcionat Si si, veis be, Tisi Reynés, Isma Torres, Josep Pacreu, John Floyd, Chris Moss, Alberto Miguel, Urko Otegui, Salva Camps o Alberto Galarreta están sobre sa pista. Records d’una gran època, una època en el que el bàsquet es va convertir en s’esport rei a s’illa.

Puc visualitzar encara es vell pavelló ple de gom a gom, amb es recordat playoff per es descens de EBA, que ens enfrontava al Zaragoza, primer gran record d’aquella època. Era sa gènesi d’un projecte que acabaria a sa màxima categoria des bàsquet espanyol.

Era un ambient màgic, únic, amb una boira de fum, si si, de fum, que envoltava el Poliesportiu, divendres a divendres teníem una cita amb La Salle Mahón, més tard Menorca Bàsquet, primer a EBA, després a sa LEB. Recordats i apassionats derbis amb es Bàsquet Inca, recordats playoff d’ascens amb, Badajoz, León o Granada. Recordats entrenadors, com Jose Luís Oliete, Pedro Martínez, es desaparegut Quino Salvo o Curro Segura, s’entrenador de s’ascens a ACB.

As Poliesportiu Municipal de Maó tot podia passar, ‘La Bombonera’ s’anomenaven, i era una pista temuda per tots es rivals. Però és hora de tornar as present, entrem de nou al DeLorean d’en Doc, posem com a data Desembre del 2016, perquè és sa data en sa qual es vell Poliesportiu tornarà a viure bàsquet des bo. No serà el Menorca Bàsquet, sinó el Made in Menorca, no serà sa LEB, sinó sa EBA, però potser serà s’inici d’una nova etapa daurada des bàsquet menorquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *