club Tenis Alaior-instalacions
Compartir

Es Club Tenis Sant Lluís guanya es campionat de Menorca femení per equips

S’equip des Club Tenis Sant Lluís ha esdevingut campió de Menorca per equips en modalitat femenina absolut es passat cap de setmana. Es tracta d’una competició en sa que hi ha format part tres equips, es del CT Alayor i des CT Ferreries, a més de ses lluïsseres, i que s’ha celebrat en sa modalitat de lliguilla.

S’equip de Sant Lluís ha estat format per Mónica Oleano, Mar Catchot, Clara Catchot i Sara Casasnovas, i en sa primera eliminatòria es van imposar per 3-1 as CT Alayor. El Ferreries també es va imposar a s’equip d’Alaior per lo que diumenge es va disputar la final entre Sant Lluís i Ferreries.

Sa victòria lluisera (3-1) es va aconseguir gràcies as triomfs de Mar Catchot davant Claudia Suárez (6-4, 6-4), Mónica Oleano davant na Maria Febrer (6-2, 7-6) i de Sara Casasnovas davant na Bea Muñoz (6-1, 6-0). Piti Sintes va aconseguir es punt per part del Ferreries guanyant a Clara Catchot per 6-2, 6-1.

Amb aquesta victòria s’equip de Sant Lluís es va guanyar sa plaça per es campionat de Balears però no hi ha pogut viatjar per motius professionals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *