Torneig Karate de Sant Llorenç
Compartir

Ahir dimecres va ser una de les jornades més importants a Alaior en quant a l’esport es refereix. Va ser un vespre en que es varen celebrar 3 tornejos esportius i una exhibició.Torneig Padel de Sant Llorenç

El Club de Tennis d’Alaior va celebrar el 20è Torneig de Pàdel de Sant Llorenç, un esport que s’està posant de moda com a esport social i es va demostrar amb la participació de 260 participants. Sergi Ventura i Sergi Bagur varen ser els campions de la categoria absoluta masculina, i de la categoria femenina les guanyadores varen ser Sandra Moll i Miriam Moll.Torneig Tenis de Sant Llorenç

També es va celebrar el 47è Torneig de Tennis de Sant Llorenç, un esport amb molta tradició a Alaior i a les Illes Balears. Varen participar 200 jugadors, i el premiat com a campió absolut va ser Josep Coll i Sergi Ventura va quedar com a subcampió.

Per altra banda, a la Plaça des Ramal, es va celebrar 10a exhibició de Karate de Sant Llorenç, organitzada pel Club de Karate d’Alaior amb col·laboració de l’Ajuntament. Els 24 participants del club varen sorprendre als espectadors amb les seves tècniques de defensa personal.Torneig Fútbol de Sant Llorenç

Per acabar, va tenir lloc al Camp Municipal ‘’Los Pinos’’ el partit de futbol de Sant Llorenç entre el CE Alaior i el CE Mercadal. El marcador va quedar en 2-3 donant la victòria a l’equip de Mercadal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *