Cursa de Fons-Sant Lluís (presentacio)Sa batlesa de Sant Lluís, Montse Morlá i es delegat del Cecome-Sant Lluís, en Richy Sintes en presentat sa Cursa de Fons de Sant Lluís avui matí.
Compartir

Avui matí sa fet s´acte de presentació de sa Cursa de Fons de Sant LLuís-10k.

Cursa de Fons-Sant Lluís (presentacio)
Sa batlesa de Sant Lluís, Montse Morlá i es delegat del Cecome-Sant Lluís, en Richy Sintes en presentat sa Cursa de Fons de Sant Lluís avui matí.

S’acte de presentació de sa Cursa de Fons de Sant Lluís sa fet avui matí en presencia de sa batlesa de Sant Lluís, Montse Morlá i es delegat del Cecome-Sant Lluís, en Richy Sintes.

Sa cursa serà aquest diumenge matí a las 10:30 hores, amb sortida i arribada as pàrquing des camp de futbol, a ses instal·lacions des camp de Ses Canaletes. Estarà col·locada sa zona de boxes, vestidors, dutxes, servei de guarda-roba i avituallament post-meta.

Sa cursa discurrirà com sempre per es camins de ses afores des poble amb trams de sorra i asfalt, gaudint de un recorregut exigent i de molt atractiu paisatgístic. La prova estarà cronometrada per el sistema championchip de elitechip i haurà premis per as guanyadors de cada categoria i regal especial as darrers 5 classificats, fomentant així també la práctica esportiva saludable i no tant competitiva.

Amb sa inscripció entre altres coses, hi ha una practica ronyonera extensible, porta-dorsal de neoprè. Hi haurà avituallament a meitat de sa cursa i a sa zona de meta servei de bar i totes les atencions as corredors. Es recomana fer les inscripcions a sa web de elitechip as seguent enllaç directe de Elitechip

També es faran inscrpcions a darrera hora de 9:00 a 10:00 as mateix pàrquing des camp de futbol, però sempre es recomana fer-ho via web

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *