sergi-reurer
Compartir

Sergi Reurer torna a casa

Es jove alaiorenc oficialitza que correrà per primera vegada amb es club des seu poble, Lô Esport, aquesta temporada de cross

reurer.jpg
Reurer entrenant-se, ja amb la samarreta de Lô Esport

S’actual subcampió júnior de cross de ses illes Balears, Sergi Reurer, canvia aquesta temporada es blau del Cecome Sant Lluís per es groc-i-blau de Lô Esport. S’atleta té previst participar de nou as campionats de cross, repetir triomfs i alegries i confirmar que és una de ses promeses més sòlides de s’atletisme insular.

Amb tot, Reurer, nascut el 1998 i encara en categoria júnior, representa el futur més immediat de s’atletisme menorquí. Campió juvenil de cross fa dos anys, sa temporada passada ja va ser subcampió del júnior de cross de ses Illes Balears i va fer 12è d’Espanya de 5.000 m. Sa seva millor marca va ser de 15:31. També va fer primer de Balears de 3.000 m llisos.

S’alaiorenc és optimista i ambiciós amb vista a aquesta temporada: «Es meu objectiu és classificar-me per as nacional de cross i pista coberta en sa prova de 3.000 m llisos a sa temporada d’hivern, i a s’estiu, intentar fer sa mínima per al nacional de pista a l’aire lliure, a sa prova de 3.000 obstacles o 5.000 m llisos.» Per açò Reurer participarà as cross insular i autonòmic, ja que aquest segon és es classificatori per as nacional.

De fet, però, sa relació entre Lô Esport i Reurer no és nova. Es jove atleta ja mantenia vincles amb s’entitat des seu poble i des de l’any passat exercia d’entrenador des al·lots de ses categories infantils des club, tant a Alaior com a s’Escola d’Atletisme de Maó.

Cal recordar també que es període de fitxatges va començar es dia 1 d’octubre i s’allarga fins as 30 d’octubre, ja que sa temporada oficial comença es dia 1 de novembre. Així, qui es vulgui federar amb es club ara té sa possibilitat de fer fitxa de cross, de ruta i d’atletisme.

D’aquesta manera, doncs, Lô Esport reforça sa nòmina d’atletes que participaran as campionats de cross i Sergi Reurer s’uneix as grup liderat per es també triatleta Paco Arnau. Açò sí, sa plantilla de corredors encara no està tancada i no es descarta cap més incorporació.

Faldon Lô Esport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *