cartell-triatlo-calan-porter
Compartir

cartell-triatlo-calan-porterDes de s’organització des Triatló Olímpic de Menorca, mos en fet arribar aquesta nota:

Volem informar que per problemes logístics hem decidit suspendre s’esdeveniment des pròxim diumenge a Cala en Porter, no obstant, mantenim es triatló escolar amb començament a les 12:30 a sa platja de Cala en Porter.

Volem agraïr a totes ses persones que s’han inscrit a temps i tenien s’objectiu de participar i disfrutar des nostre esdeveniment, que amb molta il•lusió hem estat preparant es darrers mesos. En es següents dies us retornarem es pagament d’inscripció que heu realitzat.

Per as triatló d’infants ses inscripcions segueixen disponibles a sa web www.elitechip.net

Secció Triatló des Club Lô Esport

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *