equip_1a_femenina CV Maó-Es Castell
Compartir

Aquets cap de setmana es posen en marxa ses competicions de volei a sa Primera Balear, tant en masculí com en femnení. A sa zona de llevant també hi haurà presencia i serà s’equip CVMaó – Es Castell, que acompanyarà al CV Ciutadella

equip_1a_femenina CV Maó-Es Castell

 

1a FEMENINA

– A finals de sa temporada passada, es grup va participar as Campionat de Balears d’ascens a 1a balear femenina. Hi va haver molta igualtat, llevat de l’Alcúdia, amfitrió de sa fase, que es mostrà superior. Es CVMaó – Es Castell va quedar quartes a espera d’obtenir una de ses places lliures que es sabía hi hauria per a aquesta temporada.

– Van Pujar a balear l’Alcúdia i el Montesión. Sa Federació decidí acceptar tots es grups que havien sol.licitat plaça, entre ells es CVMaó – Es Castell, el Ciutadella i l’Artà.

– S’equip des llevant menorquín a reforçat es grup de sa fase amb algunes jugadores de major potència ofensiva per dotar es grup d’una major capacitat competitiva, ja que es nivell actual de sa 1a balear és elevat.

– S’objetiu és clar: fer ses primeres passes en aquesta exigent categoria, tenint en compte sa falta de rodatge competitiu que te actualment, i anar adaptant es entrenaments a fi de trobar progressivament més eficiència partit rera partit i arribar tan amunt de la taula com ens sigui possible.

Son paraules de Ferran Melià, entrenador des CVMaó – Es Castell, en nivell II, qui va estar sa temporada passada amb es grup masculí. El delegat és en Niki Dimitrov, qui també juga amb es primer equip masculí.

– Ses jugadores tenen unes edats variades, amb representació cadet fins a veteranes que ja jugaren a s’època del Pasqual Calbó, qui milità prou anys en aquesta categoria. Donar cabuda a ses més joves des Club és, sens dubte, un requisit de s’entrenador.

– Aquestes són ses jugadores i posicions que ocupen:

 

plantilla-volei-mao-1a-femenina

Calendari

Es CVMaó – Es Castell debutarà a Sòller devant el Soller Tours.

Calendari complert 1ª Balear Femenina

calendari-volei-1a-femenina

equip_1a_masculi CV Maó-Es Castell

1a MASCULINA

– Aquesta temporada es grup l’entrenarà en José Pérez, nivell II, qui va dur moltes temporades es Pasqual Calbó femení de 1a Balear.

– Sa base de sa plantilla és més o menys sa mateixa que sa temporada passada, amb tres baixes, amb algunes incorporacions per reforçar especialment sa capacitat ofensiva des grup.

– S’equip ja sap què implica jugar a 1a a dia d’avui i que fa falta es 110% per treure endavant cada u des partits. S’objectiu també és clar: començar a trobar bones sensacions que ens duguin a sa victòria que se’ns va resistir durant tota sa temporada, malgrat palpàvem constantment que no hi estàvem gens enfora.

– Com a novetats a sa lliga: hi haurà el Manacor que té grup a Nacional i Son Ferrer que va pujar a Nacional, però que manté grup a Balear.

– Aquest és el grup per a enguany:

plantilla-volei-mao-1a-masculina

Calendari

Es CVMaó – Es Castell debutarà a Maó devant el CV Portol diumenge a nes poli d’Es Castell a las 14 hores.

Calendari complert  1ª Balear Masculí

calendari-volei-1a-masculina

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *