cartell-presentacion-cce-sant-lluis-2016
Compartir

11 d’Octubre, sa festa de sa Presentació del CCE Sant Lluís a Ses Canaletes

Es Camp Municipal de Ses Canaletes tornarà a presentar ses seves millors gales per a sa presentació dess equips i jugadors de totes ses seccions des CCE Sant Lluís que tindra lloc es proper dimarts 11 d’octubre a partir de les 19: 30 hores

Com és tradició des de fa diversos anys, un a un els jugadors que componen es diferents equips as costat des seus entrenadors aniran sortint as camp on seran rebuts per familiars i amics en la posada en escena i inauguracio d’una nova temporada. Des de ses primeres plantilles fins as més petits de sa Entitat lluïssera gaudiran d’un capvespre festiu on sa força d’una massa social que any a any va creixent acabarà en es verd del feu lluïsser per immortalitzar un nou moment històric per a tot el CCE Sant Lluís.

Per finalitzar sa jornada, i a partir de les 21.00 hores, una barbacoa i sa posterior actuació de DJ Jairo posaran es punt i final a un capvespre-nit que com cada any, queda a expenses de ses condicions climatològiques. Es tiquets de sa Barbacoa podran ser adquirits amb antelació as preu de 6 € as Bar del Camp de Futbol o es mateix dia de s’esdeveniment en el punt ubicat as Municipal de Ses Canaletes as preu de 10 €.

En es propers dies, s’informés a tots els pares / jugadors de ses diferents seccions, des horaris de convocatòria així com de sa vestimenta necessària per a aquest dia.

Així que, tot a punt per donar inici a una nova temporada que tindrà sa presentació com a punt de partida.

presentacion-cce-sant-lluis-2016

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *