Torneig de petanca adaptada Festes de Cala en Porter 2016
Compartir

Torneig de petanca adaptada Festes de Cala en Porter 2016

Torneig de petanca adaptada Festes de Cala en Porter 2016

Desenvolupament:

1a fase (mati):

Número indeterminades de partides ràpides (6 tirades de bolic) amb canvi de company i contrincant per a definir una classificació provisional que dona lloc a la distribució de les dupletes definitives per a la segona fase.

Torneig de petanca adaptada Festes de Cala en Porter 2016

Segona fase:

Els primers quatre joves de la classificació i els primers quatre acompanyants formen dupletes amb ordre invers (1-4) i es reparteixen un a cada grup. Les següents dupletes s’aniran organitzant per ordre de classificació  de la següent manera: si és jove, aquest elegirà dels jugadors que restin, amb qui vol formar parella. Si és un acompanyant, a aquest se l’assignara el darrer jove que hi hagi a la llista. Les dupletes s’aniran repartint per ordre als diferents grups.

El sistema serà de lliga (així tots els equips jugaran un mínim de dues partides) on es classificarà el primer de cada grup més el millor segon, que passen a les semifinals. El darrer equip, jugarà en tripleta.

Torneig de petanca adaptada Festes de Cala en Porter 2016

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *