Volei Ciutat de Maó 2016
Compartir

‘Unipelus’ i ‘WTF’ guanyan es Torneig de Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2016  de volei

Ahir divendres Sínia Morera tornà a respirar el millor ambient de volei possible. A les 17 h. començà es torneig escolar 3×3 mixte amb sa participació de 20 jugadors/es amb edats entre 11 i 15 anys en equips de 3 participants

Finalment guanyava s’equip ‘Unipelus’ format per: n’Ainhoa, n’Olga, na Clara i na Neus. En segona posició quedava es grup ‘Highas’ format per: na Yarisxa, na Gemma i n’Helena. Medalla de bronze per a ‘Suprems’, format per: na Rocío, na Luiza i na Marta. En acabar, gran bereneta comunal per agafar forces i celebrar entre tots/es que ses Festes de Gràcia ja són aquí!!

Volei Ciutat de Maó 2016

A continuació, arribava es torn des més grossos: torneig 6×6 mixte amb jugadors/es cadets, júniors i sèniors. Van ser un total de 33 jugadors/es repartits en 5 equips. Quedaven en primera posició, amb tres victòries es ‘WTF’, format per: Nour, Niki, Sheila, Aitor, Irene i Dani. Empatats a dues victòries arribaven dos grups, malgrat quedaven en segon lloc es ‘NPI’, equip format per: na Mar, na Marta, na Neus, en Toni i n’Alberto.

Soparet comunal en acabar sa competició i entrega de premis, gràcies un any més as bon afer de s’Ajuntament de Maó. Moltes gràcies a tot si totes, en especial as grup de mares incombustibles que sempre estan disposades a tot i més!!

Bones festes de Gràcia a tothom!!!

Fotos: CV Maó i Jaume Fiol/deportesmenorca.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *