CCE Sant Lluís-Pretemporada
Compartir

Los Nogales, última aturada amistosa per el CCE Sant Lluís

El primer equip vol fer bo el treball realitzat durant les ultimes quatre setmanes per acabar amb bones sensacions els partits de pretemporada i prendre uns dies de descans abans d’afrontar la setmana prèvia a l’inici de la Copa Regional.

Després de la trobada de festes patronals, en què va vèncer a l’actual campió, el CE Alaior (3-1), els de Miki Gomila visiten Los Nogales, aquest dissabte a les 18:00 hores per afrontar l’última prova, davant l’equpo local , el CD Migjorn, dirigit pel “lluisser” Victor Perez.

Acabar els partits de pretemporada amb bones sensacions permetrà al quadre lluisser afrontar amb més ambició encara la seva ultimes dues setmanes prèvies a l’inici de la Copa i permetrà al cos tecnic seguir ajustant els conceptes tàctics alhora que continuar repartint minuts entre la plantilla perquè els seus pupils arribin en condicions òptimes a l’inici de la competició.Regional

Guanyar en la seva visita a Los Nogales davant el CD Migjorn és una cosa secundària en aquest tipus de trobades, però seria la confirmació de que l’equip vol fer-se fort amb el pas de les setmanes i ser protagonista de la competició des de les primeres jornades i, de pas, seguir sumant minuts de qualitat entre gran part de la plantilla, a l’espera de la incorporació d’alguns jugadors que per motius laborals encara no s’han pogut exercitar amb el grup a tota la pretemporada.

No serà, per descomptat, una tasca simple. El CD Migjorn arriba a Los Nogales amb menys entrenaments i partits de pretemporada que els nostres, a causa de la gran quantitat de baixes amb què compta el tècnic verd i blanc en aquest inici de pretemporada, una cosa tan normal com complicada per a la majoria d’equips d’aquesta categoria amateur, que és la Regional Preferent.

RegionalPer al partit d’aquest dissabte, el tècnic blau no podrà comptar amb Zurbano, Alberto, Joan Barber i Santi Romero per motius personals, ni amb Sola, Stan, Zou, Busu, Ricky per motius laborals.

Una ultima prova condicionada per les baixes en els dos equips però que ha de servir a tots dos tècnics per seguir donant minuts i càrrega de treball als seus pupils en vistes a l’estrena de la competició de Copa del proper cap de setmana del 17 i/o 18 setembre.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *