Miquel Bestard- Clubs de Menorca
Compartir

Miquel Bestard es reuneix amb es Clubs de Menorca

El president de la FFIB, Miquel Bestard, a visitat aquest divendres la seu de la JIM per reunir-se amb tots els Clubs de Menorca per informar personalment de l’actualitat federativa per a la temporada 2016/2017

Miquel Bestard-Junta Insular de Menorca

En el transcurs d’aquesta reunió, el recent reelegit president, comentar als presents les novetats pel que fa a les actes dels partits i les còpies que els clubs han de disposar per millorar any rere any el funcionament del futbol balear.

Les novetats, pel que fa a les categories de formació, a estat un altre dels punts tractats, sent les principals el canvi de la categoria Aleví que enguany es disputarà en format futbol 8 en substitució del fins ara futbol 7, com va aprovar la Comisió Delegada de la FFIB a la reunió anterior a la Asamblea del pasat mes de Juliol. La inclusió de la targeta blanca , el tancament de marcador amb deu gols de diferència en categories Aleví i Benjamí, van ser també tractats durant l’hora i mitja que va durar la reunió.

Miquel Bestard- Clubs de MenorcaUn altre dels temes exposats pel Sr. Bestard va ser el les Escoletes de Futbol, que cada any témés acceptació en totes les entitats dependents de la FFIB.

Es tancar la reunió amb l lliurament de material sanitari per a tots els clubs per complementar els desfibril·ladors amb què compten tots els camps de futbol de Menorca.

Miquel Bestard- Clubs de Menorca

Fotos: Jaume Fiol/deportesmenorca.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *