CCE Sant Lluís-categories menors(Juvenil-cadet)
Compartir

Ses categories menors del CCE Sant Lluís es posen en marxa

Juvenil i Cadet es sumen a l’inici de pretemporada

Aquest proper dilluns 22 d’agost, dos equips de la base, també iniciaran els entrenaments de cara a la temporada 2016/2017.

Dies de proves física, circuits de força, treball de resistència i sessions tàcticas, són el component general de les primeres sessions, on tots dos tècnics caminaran buscant posar a bon to físic als seus pupils en una parcel·la tan important del rendiment esportiu.

Durant les primeres setmanes, els dos equips alternaran, sessions d’entrenament amb partits amistosos per provar davant rivals de la seva mateixa categoria i que seran oponents en els tornejos de Copa i Lliga dels dos equips. El primer d’ells, serà el que disputi el conjunt d’Elias Noval, el dimecres 31 d’agost a partir de les 20:30 hores davant el CE Alaior amb al Municipal de Ses Canaletes com amfitrió.

El juvenil, enquadrat en la Lliga insular, amb rivals gens fàcils, al capdavant de l’equip, continua Elias Noval, que aportarà la seva experiència a un grup de jugadors amb una interessant barreja de primer i segon any que hauran de seguir la seva etapa de formació abans de donar el salt a la categoria Regional Preferent. Els pupils de Noval, compten a les seves files amb jugadors amb experiència a la categoria Juvenil Nacional, Adria Torres i Isma Ruiz han d’aportar aquest grau de maduresa a l’equip i unir-se als Damia, Jota, Raul i companyia per donar aquest punt de qualitat i ofici que el equip necessita en moments determinats dels partits.

Pel costat del cadet, canvi de tecnic per aquest temporada, Jose Angel Moyano, és el substitut de Miki Gomila. Els pupils del tècnic basc tenen davant seu un repte il·lusionant, que és intentar repetir els èxits de la temporada anterior, en una Copa molt dura i competida, amb equips pràcticament de segon any i una Lliga on el nivell físic i l’evolució de l’equip ha de donar resultats.

Les primeres sessions d’ambdós equips en pretemporada queden de la següent manera:

Juvenil: Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous a les 20:30 hores.

Cadet: dilluns i dimarts a les 19:00 hores i el dijous a les 17:15 hores.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *