CCE Sant Lluis, partit pretemporada
Compartir

Primera prova per el CCE Sant Lluís de Gomila devant un superior CD Menorca

S’equip regional ha solucionat amb bona nota, a pesar de sa derrota per 4-2 devant el CD Menorca, sa seva primera prova amistosa, abans d’activar-se per a sa competició de veritat, que començarà es cap de setmana des 17 de setembre. S’equip de Miki Gomila es va mostrar ben treballat físicament, encara que molt carregat a les cames després de sis entrenaments des des passat dilluns 8 d’Agost, dia en què es va iniciar la pretemporada

Va ser un CCE,  més intel·ligent que temerari, més reposat que vertiginós i més creatiu que anys anteriors, que comença a mostrar que sa pressió i sa possessió seran ses seves armes principals, però que per completar es cercle de sa possessió i de s’elaboració necessitarà més temps i més presència d’alguns jugadors, que encara no s’han incorporat as grup per motius laborals o estan encara en fase d’adaptació als seus nous companys. Potser per això no va renunciar a sa pilota llarg quan va entendre que havia de recórrer a ell, as joc directe quan va poder fer mal i sa contundència quan calia.

Però mostrar bones coses s’equip de Gomila, sobretot sa seva idea decidida d’elaborar, pressionar, robar i marcar, aquest és el seu principal argument a dia d’avui.

Gomila va treure un onze que donava a entendre sa seva idea inicial per a aquesta temporada, amb una atractiva barreja de joventut i veterania, amb clares mostres de atreviment i ofici.

En general, sa primera part va ser competida, on el CCE va tenir continuïtat i va poder imposar el seu joc davant un CD Menorca que està cridat a ser protagonista tant en Copa com a la Lliga.

Es primers instants van donar peu a veure algunes cares noves a ses files visitants, Alejandro, Zurbano, Barber, Basili, disputaràn es seus primers minuts com a lluïssers. Amb uns primers 45 minuts entretinguts, ambdues esquadres van marxar a vestidors amb una part de sa feina tàctica i física feta. Regional Preferent

Després des descans es tècnic blau va fer entrar jugadors que encara no havien disputat minuts, però sa precipitació i es errors individuals a s’inici de sa segona meitat va ser una creu per es lluïssers i es marcador es va obrir en un moment, primer amb el cop de cap de David Mercadal que  va avançar as locals en es minut 50, desprès d’una treta de corner. Cinc minuts despres seguirent treguent  fruits as errors lluïssers es de Tolo Rosello per posar-se 2-0 as minut 60.

A pesar des resultat, Gomila va seguir amb es seus canvis donant minuts a tots i deixant clar que tots es jugadors que té en plantilla a dia d’avui gaudiran de la seva oportunitat durant aquesta llarga temporada

Sa idea i la filosofia que vol inculcar sa dupla Miki Gomila i Pedro Palliser s’anirà definint a poc a poc, a mesura que s’equip es vagi acoblant i ses noves incorporacions assumint es rols que es siguin assignats per es cos tècnic.

Es rellotge anava avançant i el marcador es tornava boig, Zurbano retallava distancies as 65′ pero de nou Nacho, tan sol un minut desprès posava es 3-1. Amb 10 minuts es partit es tornava de color blaugrana, i de nou Nacho as 75′ posava un exagerat 4-1 as marcador de s’Estadi Mahones. Faltan pocs minuts, Zurbano des de es 11 metres tornava a retallar distancies, pero ja no va poder ser, a pesar de intentar-ho es darrers minuts, es marcador ja no es va moure, i deixa as de Gomila amb sa sensació de que falta conjuntar mes s’equip pero que qualitat, ofici i il.lusió en es seus jugadors ni ha.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *