Travesia Na Macaret 2016
Compartir

Joshua y Kelly Lee-Anne, més fortes que la mar a sa Travessa De Na Macaret

Sa segona edició de sa Travessa de Na Macaret repeteix rei i té nova reina. Reis de la mar i del vent, vist es temporal que ha afectat a sa prova. Joshua Torres Mestres (15: 42) i Kelly Lee-Anne Fairon (18:29) s’han imposat a una travessa que s’ha vist obligada a modificar es recorregut per es fort vent de Tramuntana que està bufant des de divendres

Travesia Na Macaret 2016

Un total de 93 persones han pres sa sortida a les 10.30 des matí. Es participants havien de nedar 1.250 metres aproximadament dins Cala Molí, en lloc de donar sa volta a s’illot den Carbó, davant sa platja. Joshua Torres Mestres ha agafat sa davantera tot just sortir i no ha tingut rival. Es segon classificat absolut ha estat Joan Manel de Lozar (16:38), seguit de David Royo (17:45).

Travesia Na Macaret 2016

En dones, sa jove Kelly s’ha mostrat molt forta des de es principi seguida de Nora Segurola Larrinaga (18:38), entrant ses dues quinta i sexta absolutes, després d’una gran cursa. Sa tercera as podi ha estat sa mahonesa Georgina Masanés (19:21). Totes tres, nascudes al 2001.

Travesia Na Macaret 2016

An acabar la prova per adults s’ha fet una prova per es més petits d’uns 100 metres amb dues categories, menors de 10 anys i majors de 10 anys. Tot i es mal estar de la mar, es serveis sanitaris només han hagut d’atendre cinc picades de borns.

Travesia Na Macaret 2016

Per acabar, sa regidora d’Esports de s’Ajuntament des Mercadal, Vanessa Vinent, es director general internacional de sa marca Compressport, patrocinadora de sa prova, Jordi Solé, i es president de s’Associació de Veïns de Na Macaret, Joan Junyent, han fet entrega des trofeus acompanyats des director general de Biosport Menorca, Toni Capó.

Travesia Na Macaret 2016

Sa prova ha comptat amb sa col·laboració des Consell Insular, de s’Ajuntament des Mercadal, Compressport, CaixaBank, Base Deportes Benito, Font Vella, Coca Cola, Powerade, Elitechip y Biosport Menorca.

Album de fotos de la Travessa en la página de facebook de deportesmenorca.com

Totes les classificacions de sa Travessa de Na Macaret

Fotos:Jaume Fiol/deportesmenorca.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *