Pretemporada Sant LluisRegional1
Compartir

Comença sa temporada 2016/2017 per a s’equip Regional del CCE Sant Lluís

S’han acabat ses vacances per as jugadors des Regional Preferent del  CCE Sant Lluís que  dilluns capvespre estan citats a les 20:30 hores per as primer entrenament de sa temporada a ses instal·lacions des Camp Municipal de Ses Canaletes. Ses primeres sessions d’entrenament de sa pretemporada estaran marcades per es treball físic, amb s’objectiu d’aconseguir es fons físic necessari per afrontar una temporada que s’iniciarà es 17 de setembre amb sa visita del CE Alaior as feu lluïsser, en sa primera jornada de sa Copa Regional Preferent.

Es cos tècnic encapçalat per Miki Gomila, comptarà amb un grup de jugadors, en es quals es barreja joventut i experiència i amb es quals s’inicia un nou projecte amb una base de 17 jugadors de temporades anteriors i que ha estat reforçat amb s’arribada de es jugadors que reforçaran cadascuna de ses línies de s’equip.

Es cos tècnic estarà integrat aquesta campanya per Miki Gomila com a entrenador i amb s’ajuda de Pedro Palliser i Sito Rotger, que han planificat es entrenaments en aquestes primeres setmanes des mes d’agost que es desenvoluparan a ses instal·lacions des Camp Municipal de Ses Canaletes i un parell de sortides a sa platja per fer un treball físic, aspecte molt important per assolir el to desitjat per a sa temporada.

Per a sa primera setmana de pretemporada s’han programat un total de quatre sessions d’entrenaments, desenvolupant-se totes elles a partir de les 20:30 hores. Per a sa segona setmana, es cos tècnic té planificades també, dues sortides a sa platja mes un entrenament a Ses Canaletes, així com es primer partit amistós per començar a avaluar també es treball tàctic i físic de ses primeres sessions davant un rival encara per definir .

Dimecres 24 d’agost, serà sa presentació oficial de s’equip a Ses Canaletes, as tradicional partit de festes patronals, davant el CE Alaior, actual campió de Copa i Lliga i que serà es rival dels de Gomila en s’estrena de ses dues competicions d’aquesta temporada 2016/2017.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *