Partit amistòs a Fornells
Compartir

Es divendres de Sant Antoni, ses tradicions s’han de respectar. I com a tal es tradició juntar un grups d’amics fornellers i mercadalencs a jugar una partit de futbol.

Partit amistòs a Fornells

Aquest és un partit des de bó. Entre amics i que no surt a sa premsa. Però donat es caire festiu, hem cregut fer ressor des partir de futbol, que lo de menys era es resultat, -però per es qui ho volguin saber, va asser de empat a 3. Però lo mes polid va asser -així ho compten- que van xalar com mai.

Amb es hashtag #totessesdeixadessonperdudes ja ho diu tot. Es Eduardo García, Noelia Gomila, Cris Triay, Màxim Triay, Manel Oltra, Sito Camps, Valenti Roca, Rafa Segura, Ruben AC y Josep Garriga Rossello es van reunir es camp de Las Arenas, a Fornells, amb es concurs des mercadalenc Josep Martí Es marcador va anar de aquesta manera:

.1-0 Mario, 1-1 Biel, 1-2 Ruben, 1-3 Ruben, 2-3 Mario. En temps de descompte 3-3 Valentí, feia s’empat definitiu. Però lo millor esteia per arribar quan despres des partit es van reunir  entorn a una barbacoa. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *