Trofeu de ses festes de Sant Lluis de futbol1
Compartir

CE Alaior, rival als partits de festes de Sant Lluís

Definits ses primeres trobades de pretemporada per as equips Regional Preferent i Juvenil amb un mateix contrincant, el CE Alaior, que serà el rival de tots dos en es tradicionals partits de festes patronals.

En es cas de s’equip de Miki Gomila, es proper 24 d’agost a les 20:30 h. és sa data marcada per a sa presentació oficial des nou equip per a sa temporada 2016-2017. Es de Julian Calzada, arribaran a Ses Canaletes com a actual campió de Copa i Lliga després d’una temporada on va aconseguir fer-se amb es dos títols més importants de sa categoria. Durant sa posterior lligueta d’ascens, es albinegres no van aconseguir s’objectiu de retornar a 3ª Divisió i hauran d’esperar a una nova temporada en què els de Calzada partiran com un dels favorits a tot. Es de Gomila per sa seva banda, amb sa plantilla pràcticament tancada, podran posar en joc a ses quatre noves incorporacions que han fet fins el moment, Javier Zurbano, Jose Angel Moyano, Lluís Busutil i Joan Barber, a més de ses dues incorporacions procedents des juvenil a l’espera de tancar sa plantilla en properes dates.

Per sa seva banda, s’equip Juvenil de Elias Noval, tindrà es mateix rival davant, si escau entrenat per un vell conegut de Ses Canaletes, Sergio Castilla. Per es de Noval, també sera sa seu presentació oficial davant seu públic amb un equip en el qual la columna vertebral serà la mateixa que en la temporada recent acabada acusant només les baixes dels jugadors que complien cicle per edat i d’un parell de jugadors que han decidit canviar d’aires. Amb el reforç dels jugadors procedents de l’equip Cadet i l’experiència de la temporada passada, la plantilla quedara definida amb àmplia part de jugadors de segon any que tindran el proper dimecres 31 d’Agost a les 20:30 h. la seva primera prova de foc.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *