Pedro-Palliser, CCE Sant Lluís
Compartir

Pedro Palliser, segon entrenador del Regional del CCE Sant Lluís

Un home de la casa, Pedro Palliser Uris, acompanyarà a Miki Gomila en sa direcció de s’equip Regional del CCE Sant Lluís en qualitat de segon emtrenador de cara a sa temporada 2016/2017. D’aquesta manera, queda tancada una part més des primer equip a l’espera de noves incorporacions i renovacions.

Palliser complirà sa novena temporada com a entrenador de sa Entitat lluïssera, després des seu pas com a ajudant durant dues temporades consecutives a s’equip cadet, una as juvenil del que se’n va fer càrrec com a primer entrenador durant tres temporades i aquesta ultima on ha estat s’entrenador des Benjamin C.

Palliser aportarà experiència, dedicació, il·lusió que se sumará a sa resta d’integrants des cos tècnic i plantilla des primer equip.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *