Lluis Busutil - CCE Sant Lluís
Compartir

Lluís Busutil Sanchez (Sant Lluís, 1997) és sa tercera incorporació per a s’equip Regional Preferent de Miki Gomila en el CCE Sant Lluís de cara a sa propera temporada. Pot ocupar sa posició de central i lateral donada sa seva alçada de 1’87 cm i ses seves condicions tant tècniques com tàctiques.

Format en sa cantera lluïssera fins a complir sa seva etapa cadet, procedeix de s’At. Villacarlos de Lliga Nacional Juvenil on ha jugat ses darreres tres temporades. Un cop tancat es seu cicle a sa categoria Juvenil, retorna a sa Entitat blava per ser un dels joves valors de sa plantilla des primer equip on haurà de adquirir experiència per a ser en es futur una de les referències de s’equip donada sa seva joventut.

Busutil, s’uneix a ses incorporacions de Javier Zurbano i Jose Angel Moyano i deixa sa plantilla fins as moment en 18 jugadors a l’espera de noves incorporacions i renovacions.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *