Cartell Festa fi temporada CCE San Lluís
Compartir

Finalitza una nova temporada esportiva a Sant Lluís i es avislumbra s’estiu, de manera que com és típic en aquestes dates, es tanca un nou any i es fa amb una festa final que tindrà com a llocs principals, as Municipal de Ses Canaletes i as Poliesportiu de Ses Canaletes.

Sa data, el dissabte 4 de juny a les 18:00 h., s’inicia a ses dues instal·lacions ses activitats, en es cas de sa secció de bàsquet, amb partits entre es equips lluïssers de ses categories de formació i en cas de sa secció de futbol amb un partit dividit en grups de 11 jugadors de s’equip Regional Preferent contra 100 jugadors des planter. Sa plantilla des conjunt Regional jugarà contra tots es equips des futbol base de manera escalonada perquè es més petits de sa Entitat lluïssera gaudeixin de s’oportunitat de passar uns minuts as Camp de F11 de Ses Canaletes.1274167321_850215_0000000000_noticia_normal

A partir de les 21:00 h. tancarem la temporada amb una barbacoa i s’actuació de DJ Chicha fins a la 01:00 h. Per a sa barbacoa, ess tiquets podran adquirir-se as bar des camp de futbol per es preu de 6 € per persona, amb beguda no inclosa, en es cas de decidir-se a última hora, es preu es dia de sa festa serà de 10 € per persona.

Com a part final i durant tot es capvespre es posaran adquirir paperetes per as sorteig de diferents productes donats per patrocinadors de s’esdeveniment per sortejar entre es assistents.

Una manera diferent de celebrar un final de temporada i acomiadar-se fins després de s’estiu.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *