Fitxatges CCE Sant Lluís
Compartir

Se segueix treballant en es despatxos per anar tancant sa plantilla de s’equip Regional per a sa temporada 2016/2017. En aquesta ocasió, 3 jugadors han donat es sí definitiu a Miki Gomila per a sa seva continuïtat a sa primera plantilla de sa Entitat lluïssera, es capitans Álvaro Rotger, Migue Coll i Carlos Seguí tornaran a vestir de blau una nova temporada mes deixant a sa plantilla amb 9 jugadors confirmats, una setmana desprès d’acabar sa competició.Fitxatges CCE Sant Lluís

Alvaro Rotger, és un central corpulent amb gran domini del joc aeri que és a la vegada segur amb sa pilota as peus sent un des jugadors que més minuts a disputat aquesta darrera temporada. No només a sa gespa treballa un des capitans sinó que a més és una de ses ànimes des vestidor, sent un exemple per as joves i sa resta de companys.

Un altre des homes respectats as vestidor per ser un exemple de dedicació, compromís i entrega és Carlos Seguí, que continuarà estant a sa disposició de Miki Gomila per as que es tècnic li encomani. Jugador de Club, destacant per sa seva gran feina defensiva i sa seva lluita as 100% davant qualsevol rival i en qualsevol condició, demostren que jugadors com aquest en sa categoria queden pocs.

Es tercer des clàssics lluïssers que seguiran fent quilòmetres pes camps de Menorca és Migue Coll, un des jugadors amb mes treball, constància i experiència en sa categoria, sent fins i tot un des lluïssers amb experiència en 3a Divisió a ses files del CE Alaior. Jugador de 30 anys, després de passar un any pràcticament en es dic sec per causa d’una lesió que l’ha tingut apartat per un llarg espai de temps, estarà a punt per iniciar sa pretemporada a ses ordres des nou tècnic sent un des jugadors que mes s’han trobat a faltar durant sa temporada 2015/2016. Jugador amb gran poder físic i capacitat de treball en es centre des camp, és sa brúixola des CCE en ses darreres temporades i en aquesta ocasió serà també un des líders des vestidor blau.

Restaurante La Bolla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *