Atletisme-Presentació Base Deportes Benito – Mitja Marató de Fornells
Compartir

Sa quarta edició de sa prova Base Deportes Benito Mitja Marató de Fornells ha estat presentada aquest dijous as local social que hi té s’ajuntament des Mercadal a sa localitat costanera. S’acte ha servit per certificar que tot està a punt per aquesta prova que compta amb una cursa de 21 kilòmetres que sortirà des Mercadal i arribarà a Fornells i una de 10 kilòmetres que es desenvoluparà sencera a sa vorera del mar. Sa gran novetat és que aquest any, gràcies a CaixaBank, s’obra sa cursa a un grupo de gent gran per a que visqui de primera mà totes ses sensacions que acompanyen a aquest esdeveniment. Sa prova es durà a terme es proper dissabte 4 de juny a les 18 hores es 21 kilòmetres i a les 18.30 es 10 kilòmetres.Atletisme-Presentació Base Deportes Benito – Mitja Marató de Fornells

Sa vicepresidenta des Consell Insular, i consellera d’Esports, Susana Mora, ha presentat sa cursa acompanyada de sa regidora d’Esports des Mercadal, Vanessa Vinent, es director de s’oficina de CaixaBank a Fornells, Xavi Mercadal, es gerent  de Base Deportes Benito, José Maria Pons, es gerent d’Elitechip, Guiem Bosch, i es director general de Biosport Menorca, Toni Capó. 

“Aquesta prova, en sa seva quarta edició, s’ha convertit en un referent total i consolidat que encaixa amb sa filosofia i sa estratègia de feina que es marca desde es Consell Insular i es departaments d’Esports i Turisme”, ha dit Susana Mora, qui ha afegit que es tracta “d’un element que ajuda a sa desestacionalització ja que ses primeres edicions es van fer a s’abril i ara a s’inici del juny”. Mora ha precisat que li fa “especial il·lusió sa incorporació de s’activitat amb sa gent gran ja que és una forma de fer que prenguin part en sa prova”. 

Vanessa Vinent ha mostrat “es suport absolut en sa prova, és una fixa del calendari d’activitats socials i esportives des municipi i n’estem molt contents. Es visitants gaudiran d’un paratge idíl·lic ben diferent, per una banda es Camí de Tramuntana i per altre sa badia de Fornells”.

Guiem Bosch, per sa seva part, ha senyalat que “es tracta d’un exemple més d’aquesta marca que és ‘Menorca Esportiva’ i per sa que hem apostat, a més de ser un esdeveniment obert a tothom perquè no només serà un esdeveniment competitiu sinó que volem que sigui una festa esportiva i que si un grup d’amics hi vol prendre part ho puguin fer i després gaudir de s’oferta gastronòmica amb sa que compta Fornells”.Atletisme-Presentació Base Deportes Benito – Mitja Marató de Fornells

Toni Capó ha volgut agraïr a s’administració pública ses facilitats donades per s’organització d’aquest esdeveniment, “no només ho diuen sinó que ho fan”, així com a CaixaBank i Base Deportes Benito per sa seva confiança en sa prova. “No només hi ha Elitechip i Biosport Menorca as cap davant ja que hi ha marques internacionals que també donen suport a aquesta prova com Compressport, Coca Cola, Powerade, Font Vella i Baleària, empresa amb sa que s’ha signat un acord per a que tots es participants de fora de Menorca que venguin amb aquesta companyia tinguin un 15 per cent de descompte”. “Volem que sigui una festa però també hi haurà lloc per aquells que venen a competir i que tenen en ment millorar sa seva marca”. 

En aquest sentit ha afegit que aquesta Base Deportes Benito Mitja Marató de Fornells és un “exemple de que dues empreses privades poden arribar a entendre’s per cercar es millor per Menorca”. 

José Maria Pons ha animat as organitzadors a seguir amb aquesta labor perquè “fer feina amb vosaltres és sinònim d’èxit” així com a tothom que Carretera Tancadas’apunti. 

Xavi Mercadal s’ha afegit a sa ronda de felicitacions i agraïments i, en nom de CaixaBank, s’ha mostrat molt satisfet de donar suport a iniciatives d’aquesta mena.

A nivell tècnic, unes 30 persones treballaran per a que sa prova es realitzi sense problemes, i s’organització confia en arribar as 400 inscrits. L’any passat més d’un centenar des 367 esportistes que hi van participar, eren de fora de s’illa, el que suposa prop del 33 per cent, unes xifres que Capó confia millorar amb es pas des anys ja que es tracta d’una prova pràcticament única a Balears ja que “es comença a un poble, es recorre un camí d’asfalt magnífic i tancat per sa cursa i s’acaba a un altre poble as costat de la mar”.

Fotos: Jaume Fiol/deportesmenorca.com

Por Jaume

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *