Chica Txeca i s’Embui dominen sa Lliga de Creuers d’Es Nàutic

Compartir

Chica Txeca i s’Embui dominen sa Lliga de Creuers d’Es Nàutic

Es creuers Chica Txeca i S’Embui dominen sa Lliga 2019 de Creuers en es Club Nàutic Ciutadella després de disputar-se’n aquest cap de setmana, just abans de s’arribada des mal temps, sa seva primera i esperada jornada. Aquest diumenge, passada ja s’aturada de s’estiu, es món des creuers d’Es Nàutic tornava a ses regates amb sa Lliga 2019, amb un recorregut en es què es creuers, després de sa sortida, devien afrontar un tram de desmarcatge en cenyida virant després una boia i posant rumb a Cap de Baños. Posteriorment, a Cap de Menorca i a virar una boia a sa Punta Perpinya, tornar a sa badia de Ciutadella cap a sa Punta Quintana, virar balisa i rumb a s’entrada.

Set embarcacions en sa línia de sortida de sa classe RI 3, prenent sa primera balisa Chica Txeca, seguit de Wanderlust i S’aviMiki; aquest avançava en es segon tram Wanderlust, unes posicions que no variarien ja en tota sa prova a Ciutadella. I en sa classe 4 es dominador de principi a fi seria S’Embui, seguit de Carpe Diem i Sirius.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *