Regata 100 Milles d'Es Nàutic-controls de seguretat
Compartir

Molt pendents del que faci el temps, durant aquesta jornada de dilluns s’han viscut en el Moll de la Trona del Club Nàutic Ciutadella els primers controls de seguretat de la classe Mini 6.5 ja per la Regata 100 MIlles entre Illes 2024 que si tot va bé sortirà aquest Dijous Sant a migdia, des de Ciutadella, fins al Faralló d’Aubarca, Illa del Vent i retorn en el CN Ciutadella.

Bon ambient i gran presència la que ofereix ja el Moll de la Trona amb les primeres de les prop de 50 embarcacions que s’han apuntat a la cita dn’enguany de la Mediterrània que organitza el CN Ciutadella. Entre dimarts i dimecres seguiran arribant les embarcacions de fora de Menorca i es durà a terme la reunió prèvia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *