Compartir
Amb un total de 17 embarcacions participants, aquest dissabte sí que sí, es farà el Campionat de Pesca de Peix Pla 2024, de la mà del Club Nàutic Ciutadella i la seva secció de pesca recreativa.
De bon matí, a les 6:45h, es donarà la sortida de les embarcacions participants en el Moll de la Trona i tindran fins les 12h com a màxim per tornar al Club Nàutic Ciutadella. Tot seguit es farà la pesada de les captures i l’entrega de trofeus.
Recordar que després dels trofeus el Club posarà a disposició de tots els participants, la barbacoa de l’entitat, per qui vulgui quedar a dinar i menjar el peix fresc. Les bases del campionat CNC es troben a la pàgina web del Club, a l’apartat “Competicions”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *