Compartir
Demà també en el Club Nàutic Ciutadella i en un dissabte de vertigen es farà la primera de les dues mànigues del Campionat de Menorca per Equips de Pesca Submarina, una activitat que organitza la secció de pescasub del CN Ciutadella. Aquesta prova en un principi s’havia de fer dia 2 de març però s’ha anat ajornant per mal temps.
Finalment hi ha un total de sis embarcacions participants, tres del Club Nàutic Ciutadella i tres del Club Nàutic Villacarlos. La pesada es farà a les 16:00h al mateix CN Ciutadella.
I a part, dissabte els palistes del CN Ciutadella participen a la Copa Balear de Joves Promeses 2024, la primera de les proves que es fa en el Club Nàutic Sant Antoni, a Eivissa. Un total de 16 participants de la secció de piragüisme DE CN Ciutadella ja estàn preparats per donar-ho tot demà a la platja de l’Arenal. A les 12:00h comencen les proves i a les 16:00h es farà l’entrega de trofeus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *