Compartir

Bon paper dels cinc participants del Club Nàutic Ciutadella al trofeu internacional Eurilca 2024 de Pollença, entre un gruix de 324 participants i 90 en la categoría d’ILCA4 a on participaven els regatistes del CNC.

Tres dies de dures condicions meteorològiques, fent sempre totes les proves amb més de 20-22 nusos de vent i complicant molt la navegació als més novells del nostre club. Condicions dures per navegar amb astúcia i fàcils per navegar amb força, el que tal vegada manca una mica encara als joves del CN Ciutadella.

Toni Mesquida seria el millor CNC en aquest Eurilca 2024, acabant el 18 de la classificació general i el 10 sub18M (Top10) i Clara Mendoza acabava la 71 de la general i 19 sub18W, fent un bon paper per la seva estatura i pes.

Diego Spinardi era el 74 de la general i 18 sub16M, aconseguint una meritòria 15 posició en la darrera regata i Bernat Soler era el 75 de la general i 28 sub18M, condicionat per un UFD al darrer dia. Anava el 40 en el primer dia de regates.

Finalment, Neus Soler seria la 86 de la general; només va poder acabar una de les tres proves, degut a les dures condicions de vent que hi havia, en un campionat on els regatistes del CN Ciutadella van demostrar la força i voluntat per aprendre i millorar en tots els aspectes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *