Compartir

Dante t’has anat en silenci, sense fer renou, com eres, persona honesta, predicant els millors valors que es poden tenir: companyerisme, educació, persona feinera, humil, alegre, capacitats d’organització, ……

Jugador de més edat en actiu, jugant el darrer any el campionat individual i donant guerra defensant el quart tauler del seu equip a Preferent.

I com va dir un company quasi amb les peces a la mà…disputant la seva darrera partida dissabte 24 de febrer.

Sempre en el seu record hi havia present els tornejos de Benidorm, els campionats d’Espanya, els tornejos a nivell balear ja sigui de forma individual o per equips, els capvespres a la seva estimada roqueta de na Macaret, jugant a dominó, a truc o a escacs amb en Pedro Pons…..

Jugador incansable des del seus inicis quan tenia 16 anys, peça clau pel desenvolupament dels escacs a Alaior, passant per tots els escenaris possibles: jugador, monitor, àrbitre, delegat balear, President de la secció d’escacs del Centre Cultural, jugador de billar, …..

Una entranyable persona i un estimat company!.

Una persona que enyorarem molt als escacs a Menorca. Tot un exemple per tothom.

Tots firmaríem arribar fins la seva edat jugant amb la seva passió i constància.

El condol cap els seus familiars de tots els clubs i jugadors/es de Menorca està present en aquestes lletres…..Descansi en pau.

Llorenç Cardona Capó

Delegat Escacs Menorxa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *