Cnc
Compartir
Ni el mal temps atura als joves piragüistes del Club Nàutic Ciutadella, que aquest passat cap de setmana van participar amb un bon paper en el Campionat de Balears d’Hivern de Joves Promeses 2024 de piragüisme.
 
I ho van fer un dia molt complicat i dur, amb molt de fred i aigüa enmig de la mar per els representants del CN Ciutadella en aquest Balear 2024 dels millors de les Illes.
 
Finalment, els resultats més destacats van venir amb els noms propis de Berta Sans i Miquel Llompart. La palista alumne de José Luis Moles segueix amb el seu idili amb el primer escaló dels podis i es proclamava a Alcúdia campiona de Balears Infantil A K1. I el seu company de club acabava com a subcampió de Balears Infantil A K1.
 
A part, a destacar també les quartes posicions i molt a prop del podi autonòmic de Cédric Barro en Aleví K1 i Nanuk Marquès en Benjamí B K1.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *