Compartir
La Lliga d’Hivern Siroco Recambios de Creuers 2024, la regata del Club Nàutic Ciutadella orientada a les embarcacions i tripulacions de la classe creuer, torna a ser aquí, amb el començament d’un nou any.
La secció del CN Ciutadella ha programat una nova temporada que si el temps ho permet donarà inici aquest cap de setmana amb la celebració de la primera prova en aigües de Ciutadella.
Una regata barlo/sota donarà inici a la nova Lliga Siroco Recambios del CN Ciutadella, que enguany presenta un calendari ben atractiu de fins a set proves, que començaran aquest mes de gener i acabaran ja a finals d’any, amb la darrera, programada pel desembre, amb un triangle.
El CN Ciutadella té previstes dues proves aquest mes de gener, dues mes el febrer, una ja el novembre passat l’estiu i dues el mes de desembre, just abans de les festes de Nadal i del Sopar de Final de Temporada.
Un any més des del club s’espera una notable participació de la flota de creuers que composa Es Nàutic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *