Ajedrez-Insular individual_DSC04813
Compartir

Després de la reunió celebrada la setmana passada amb tots els clubs presents, ja tenim planificada les dates de començament dels propers campionats que es faran a Menorca sota l’organització de la delegació menorquina:

Campionat de Menorca per categories: dies 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener a Ferreries en el club d’escacs a partir de les 17:00 amb les categories Femení absolut, Juvenil, Veterans 50 i Veterans 65, amb partides de 60 minuts amb increment de 30 segons per jugada. Per conèixer els jugadors/es inscrits/es, el calendari de toles les rondes i per seguir els resultats es pot consultar:

              Femení absolut: https://chess-results.com/tnr869456.aspx?lan=2

              Juvenil: https://chess-results.com/tnr869459.aspx?lan=2

              Veterans 50: https://chess-results.com/tnr869461.aspx?lan=2

              Veterans 65: https://chess-results.com/tnr869460.aspx?lan=2

Campionat de Menorca per equips: la novetat d’enguany és que hi hagut 3 equips més inscrits a la categoria de Primera (Ferreries, Sant Lluis i el combinat Alaior-Es Mercadal). D’aquesta manera les dues categories (Preferent i Primera) tenen el mateix nombre d’equips inscrits, concretament vuit. Les dates de les 7 rondes previstes seran les següents: dissabtes capvespres del dies 20 i 27 de gener, 3, 17 i 24 de febrer i 9 i 16 de març i es realitzarà pel sistema lliga a una volta. Es va renunciar a fer una segona fase de la competició per no trobar dates apropiades per jugar-les (festivitat de Carnaval, pont del Dia de les Illes Balears) i voler acabar abans de la setmana santa.

Per conèixer els equips inscrits i el calendari de totes les rondes podem consultar:

              Categoria Preferent: https://chess-results.com/tnr870852.aspx?lan=2

              Categoria Primera: https://chess-results.com/tnr870851.aspx?lan=2

Campionat de Menorca Escolar: competició reservada per l’edat escolar de Sub-16 a Sub-08 a on ja es poden fer les corresponents inscripcions fins dia 23 de gener. Les dates de les 7 rondes previstes seran les següents: divendres capvespres del dies 26 de gener, 2, 16 i 23 de febrer i 8, 15 i 22 de març. Les seus previstes de joc seran a Ferreries i a Alaior.

Trofeu Delegació de Menorca: competició absoluta i escolar de partides ràpides, dissabte 4 de maig a Alaior per donar el corresponent suport en els jugadors escolars que disputaren del 10 el 12 de maig la competició autonòmica.

Així que la “cosa” pinta molt bé amb aquests esdeveniments, sense poder-nos oblidar dels 12 dies frenètics que tindrem a Ciutadella amb la inestimable col·laboració de Chess Menorca amb el campus mundial d’entrenament organitzat per la Fide i Chessable, amb els Campionats individuals absoluts, femení i juvenil de Balears (del 29 al 31 de març) i, com no, amb la festa final del III Open Chess Menorca (del 2 al 7 d’abril).

Recapitulant aquest any que s’acaba ens podem donar per molt satisfets ja que hem pogut realitzar les competicions en total normalitat, augment dels jugadors federats, concòrdia entre els jugadors i clubs.

I podem brindar per un bon futur que ens espera, gràcies en el treball de tots/es que formem la comunitat escaquista de Menorca, podent-nos felicitar de forma mútua entre tots.

I ara sí, m’acomiado fins l’any que ve, desitjant salut per tothom i, si es pot, acompanyat d’èxits esportius i socials millor que millor.

Informa: Llorenç Cardona Capó

Delegat d’Escacs Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *