Compartir

El regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, afronta el darrer tram del Campionat del Món Juvenil 2023 que es celebra a Brasil i ho ha fa en una més que notable sisena posició a la classificació general, com a únic representant de la Selecció Espanyola en la seva classe Ilca6 masculina.

Després de les proves del penúltim dia del Mundial 2023, David Ponsetí, del CN Ciutadella, es troba classificat en sisena posició general, per tant, dins del selecte grup dels millors del món en aigües brasileres.

Avui, en horari brasiler, Ponsetí afronta el darrer dia del campionat internacional, en el què als regatistes presents els queda una prova per completar el programa previst de nou. Ho donarà tot fins al darrer moment el representant CNC que estava tercer i en posició de podi en aquesta exigent classe Ilca6 masculina, que és la més nombrosa del Mundial, amb 48 països presents.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *