Compartir

Molt bones notícies les que arriben des de Brasil, on el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, participa en el Campionat del Món Juvenil 2023 que organitza la World Sailing. Hores d’ara el representant CNC i únic membre de la seva classe de la Selecció Espanyola a Brasil està situat en una magnífica tercera posició a la classificació general.

Ahir va ser un dia difícil i molt dur per Ponsetí amb la poca intensitat de vent que van tenir a Brasil (4 o 5 nusos) i a part també per la gran inestabilitat en la seva direcció.

Així i tot, David Ponsetí (CN Ciutadella) va aconseguir pujar dues posicions en el Mundial Juvenil, passant de la cinquena a la tercera posició, medalla de bronze temporal, quan encara hi manquen dos dies de competicions i un total de quatre proves.

A Brasil en aquest final del Campionat del Món Juvenil s’esperen dues jornades de vent, pendents que la sort es posi de cara de Ponsetí, qui de moment, anant tercer, ja és tot un èxit, que ara toca confirmar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *