Compartir
El passat cap de setmana els regatistes d’ILCA del Club Nàutic Ciutadella van participar i amb molt bona nota en el Campionat Illes Balears 2023 d’Ilca 4 i Ilca 7 que es va dur a terme a Mallorca, en el Club Nàutic s’Arenal.
Club nautic ciutadella
Van ser tres dies durs de regates degut a la forta intensitat i inestabilitat del vent però tot i així la flota del CN Ciutadella acabaria més que satisfeta de la seva participació entre els millors regatistes de les Illes Balears. Un protagonisme del que en quedarien més que contents en Es Nàutic.
ILCA 4 masculí
Toni Mesquida 5e de Balears
Bernat Soler 17e
Diego Spinardi, amb 13 anys, 24e sub 16 de Balears
Ilca 4 Femení
Clara Mendoza 12a de Balears
Neus Soler 18a sub 16
Ilca 7 masculí
David Ponsetí 3e sub 19

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *