Neteja des port Es Nàutic
Compartir
I un altre any més, la secció d’escafandrisme del Club Nàutic Ciutadella ha organitzat la jornada de Neteja del Port de Ciutadella que du realitzant de fa molts anys i ha estat tot un èxit. Una tasca solidària feta dissabte, amb la gent dels Amics de la Mar al costat.
Tot i les condicions meteorològiques, els bussos han sortit a la mar, juntament amb la secció de piragüisme, i han pogut replegar tot el que veis a les fotos. Alguns des de terra, i alguns des de l’aigua, tothom ha cooperat en aquesta neteja que ha tornat q deixar palesa la feina de conscienciació que hi queda per fer encara en el món.
Rodes de cotxe, barreres de ferro, senyals de trànsit, un carret de compra i fins i tot una bicicleta, a més de molts de plàstics i bòtils de vidre, entre altres residus, s’ha estret de la mar el cap de setmana amb Es Nàutic, que ha tornat a tenir a desenes de voluntaris en aquesta trobada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *