Compartir

Aquest dissabte dia 4 de novembre comença el segon cicle de xerrades sobre la mar, com a celebració del Centenari del Club Nàutic Ciutadella. Les xerrades es faran cada dissabte del mes de novembre a l’aula del Club Nàutic Ciutadella, a les 20:00h. Són completament gratuïtes i estan obertes a tothom que hi vulgui assistir, sense reserva prèvia.

Aquestes seran les diferents xerrades que es faran:

Endika Fernández – “pesca radical” dia

Josep Alós – “marcatge científic de peixos: balearic tracking network” dia

Octavi Pons – “les cartes arqueològiques subaquàtiques de ciutadella” dia

OceanCats – “l’Atlàntic a rem, 3000 milles i 31 dies de navegació en solitari” dia

La primera xerrada es farà aquest dissabte de la mà de n’Endika Fernández, natural del País Basc, però molt aficionat a Menorca des de ja fa molts anys, on ens ha explicat que compagina el seu treball de patró e instructor de busseig amb el de biòleg a bord de vaixells pesquers.

La xerrada tractarà sobre la pesca d’altura en un vaixell congelador en NAFO (calador de l’Atlàntic nord). Explicarà la ubicació i particularitats del calador, mètodes de pesca, espècies objectiu i accessòries, descarts i tractament del peix a bord, etc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *