Compartir

Confiant que en aquesta ocasió i a diferència de la classe creuers sí que pugui celebrar-se i el temps ho permeti a Ciutadella, aquest pròxim i llarg cap de setmana el Club Nàutic Ciutadella convoca un any més a la vela balear per a viure un dels esdeveniments més consolidats del panorama autonòmic. El 67 Trofeu Almirall Farragut i el 45 Farragut Chico de la classe Optimist, a càrrec de l’entitat ciutadellenca que presideix Gonçal Moll. 

Els pròxims dies 28 i 29 d’octubre, dissabte i diumenge de finals d’aquest mes d’octubre, se celebrarà també i de manera paral·lela el Campionat de Balears Ilca6 en la badia de ponent, coincidint des del Moll de la Trona amb la disputa del Trofeu Almirall Farragut 2023.

En aquesta nova edició de l’arrelat trofeu ciutadellenc es disputaran aquestes classes en les aigües de Ciutadella: Optimist D, Optimist Sub 11 M/F, Sub 13 M/F, Optimist Sub 16 M/F, a més de Ilca 4 M/F i Ilca 6 M/F. El dissabte (11.25h) serà la primera prova Optimist i Ilca 4 i el diumenge a les 10.55h, amb sis proves programades, de les quals s’hauran de completar dues perquè l’esdeveniment sigui vàlid. Quant a Ilca 6, serà del diumenge al dimarts (10.55h), amb nou proves programades i mínim dos. El dimarts (17h) es viurà el lliurament de trofeus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *