David ponseti vela
Compartir

Mundial molt dur el que li ha tocat a viure al regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí aquesta setmana passada a Tànger, al Marroc, en el Campionat del Món Ilca Sub21. I així i tot el competidor CNC ha aconseguit acabar en el top10 mundialista, fent una desena posició en la categoria sub19, com a un dels joves de la prova.

Ponsetí s’ha trobat al Marroc amb un Mundial d’unes condicions molt complicades, amb molt de fred i difícil de competir en general. En el darrer dia de Mundial a Tànger el comitè de competició decidia almenys salvar una de les regates programades, mostra del complex d’aquest Mundial per Ponsetí i la Selecció Espanyola. Precisament en aquest darrer dia al Marroc Ponsetí acabaria fent les seves millors proves amb dues setenes posicions, acabnt el desè sub19 i el 42 de la classificació general, entre 115 participants arribats de tot el món.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *