Compartir

El passat cap de setmana l’equip d’ILCA del Club Nàutic Ciutadella ha participat amb un èxit notable en la prestigiosa Regata Audax Marina que es celebra anualment a Palma de Mallorca. I els regatistes CNC ho han fet amb uns increïbles resultats que venen a mostrar el talent que surt del Moll de la Trona.

Han estat dos dies de regata complicats a Palma per la falta de vent i per la pluja però així i tot els més de 300 participants sobre tot de les Illes Balears van poder sortir a l’aigua i el balanç va ser molt positiu per les vitrines del CN Ciutadella. Més de 300 embarcacions van representar a clubs de tot l’arxipèlag en una de les trobades nàutiques més nombroses de la temporada.

CN CiutadellaA destacar principalment en com d’Es Nàutic i en la classe olímpica ILCA6 la flamant i merescuda primera posició absoluta femenina de Maria Gornès, regatista CNC que compleix el seu segon any en el Centre de Tecnificació de les Illes Balears.

En la classe ILCA4 també destacable presència CNC. Clara Mendoza finalitzava primera Sub18, Bernat Soler era bronze Sub18 Toni Mesquida acabava plata Sub16.

Informa: CN Ciutadella

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *