Control de Pista AtletismeSalida 60v cadete
Compartir

Consell Insular i Ajuntament de Maó invertiran 1.700.000 euros

La reforma integral de la Pista d’Atletisme és més a prop després de l’acord entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó per invertir fins a 1.700.000 euros.

Aquesta es la nota de premsa facilitada per l’institució insular:

El Consell Insular de Menorca invertirà 1.500.000 euros en la reforma integral de la pista d’atletisme de Maó. L’executiu insular portarà al ple del 16 d’octubre una proposta de suplement de crèdit perquè l’Ajuntament de Maó pugui realitzar una reforma que té un valor total d’1.700.000 euros.

Les dues administracions treballen conjuntament en un nou conveni que contempla també el compromís, per part del Consell Insular, d’una inversió anual en concepte de gestió i manteniment posterior a la reforma valorat en 83.000€, aportació que farà el Consell a l’Ajuntament durant els pròxims vuit anys. Aquesta inversió farà possible mantenir l’homologació per part de la Federació Espanyola d’Atletisme, actualment caducada des de fa tres anys i en període de pròrroga per part del màxim organisme de l’atletisme espanyol. Perdre aquesta homologació obligaria els atletes menorquins a sortir fora de l’illa per a aconseguir les seves marques per a participar en competicions autonòmiques, nacionals i internacionals.

Informa: Consell Insular de Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *