CN Ciutadella - Gran Dia de la Vela
Compartir

La 59a edició del Gran Dia de la Vela – Bufet Frau de Palma de Mallorca va arribar aquest cap de setmana a la seva fi amb un multitudinari acte de lliurament de trofeus en el Club Nàutic S’Arenal després de dos intensos caps de setmana de regates amb la presència de 13 regatistes del Club Nàutic Ciutadella. Entre ells, destacable la segona posició final en classe femenina ILCA 6 de la regatista CNC Maria Gornès. L’alumne del Centre de Tecnificació IB es va mostrar ferm i competint sempre de tu a tu amb les primeres posicions d’aquest internacional.

Apart i també del CN Ciutadella Toni Mesquida acabava en el top10, en setena posició en masculí de la classe ILCA 4.

En total, han participat uns 800 regatistes de totes les classes a Mallorca. I les regates previstes per el darrer dia de diumenge passat, que havien de ser les darreres programades per a totes les classes, van haver de ser cancel·lades a conseqüència de la gran borrasca que va assolar l’illa de Mallorca, que va estar íntegrament en alerta taronja.

Foto: Bernadí Bibiloni

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *