Torneig Bàdminton Sant Llorenç
Compartir

Ahir, el pavelló esportiu d’Alaior, va ser l’escenari del torneig de bàdminton de Sant Llorenç, organitzat pel club de bàdminton d’Alaior conjuntament amb l’Ajuntament d’Alaior.

Al torneig varen participar 36 jugadors dividits en dues categories, escolar i adulta. La competició va ser mixta, no obstant, el lliurament de premis, entregats pel regidor d’Esports, Sito Triay, va ser dividit en masculí i femení, per la suma de punts que acumulaven el participants. El primer i la primera escolars classificats varen ser Francesc Gomila i Irene Felipe amb 20 i 19 punts cada un. En la categoria adulta es varen entregar premis a les dues primeres classificades femenines, Cille Nielsen amb 33 punts i Mar Casasnovas amb 28 punts, i als dos primers classificats masculins, Albert Navarro amb 32 punts i Alex Felipe amb 30 punts.

Torneig Bàdminton Sant Llorenç

Pel regidor d’esports, aquesta va ser una gran demostració de l’habilitat i la tècnica dels esports de raqueta i agraeix al club de bàdminton la seva dedicada organització del torneig de Sant Llorenç.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *