Aikido Sant Llorenç
Compartir

Amb motiu de les festes de Sant Llorenç, i amb la costum d’organitzar activitats esportives en aquestes dates, ahir la Plaça des Ramal va acollir una exhibició d’aikido, un art marcial d’origen japonès que s’està tornant popular.

Aikido Sant LlorençAquesta activitat va ser organitzada pel Club d’Aikido d’Alaior conjuntament amb l’Ajuntament d’Alaior, i va consistir en una exhibició on 10 participants, alguns fillets i filletes i adults, varen demostrar el seu domini de defensa personal a tots els espectadors del municipi d’Alaior.

L’acte va finalitzar amb l’entrega de premis per part de José Luis Benejam, batle d’Alaior, i Sito Triay, regidor d’esports. A més, el batle va manifestar el seu agraïment al president del Club d’Aikido, Rafel Coll, per organitzar aquesta exhibició i per apropar una disciplina oriental com l’Aikido a Alaior.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *