Alcázar-Asnimo 1ªbalear femFoto: Toni Pons Barro
Compartir

La Comissió Delegada de la FBIB va aprovar la confecció dels grups

Les Lligues Escribano i la categoria Júnior Interilles ja coneix els grups de les seves respectives primeres fases de competició, després que la Comissió Delegada de la Federació Balear de ses Illes Balears (FBIB) aprovés la confecció dels grups i el sistema de competició per a la temporada 2022/23.

Les Lligues Escribano mantenen el sistema de competició de la passada temporada amb una fase regular, uns encreuaments classificatoris i una final a quatre que decidirà els campions de cada categoria. En el cas del torneig femení la primera fase constarà d’un grup únic de competició del que el primer classificat aconseguirà bitllet directe per al Trofeu Hermanas Rullán, mentre que els equips que finalitzin entre la segona i setena posició disputaran un encreuament classificatori en casa del millor classificat. En el cas de la Lliga Escribano masculina la primera fase estarà composta per dos grups de lliga regular dels que el primer classificat de cada un d’ells tindrà plaça directa pel Trofeu Biel Hurtado i els segons i tercers classificats s’enfrontaran en una eliminatòria creuada en casa dels segons per a decidir les dues places restants de final a quatre.

Grup Masculí Lliga Escribano 23-24 Grup Femení Lliga Escribano 23-24

Per la seva banda, la competició Júnior Interilles constarà d’una primera fase classificatòria repartida en distints grups i d’on es classificaran els vuit equips femenins i masculins que diputaran el Grup A, que posarà en joc les quatre places pel Campionat de Balears. La fase prèvia femenina constarà quatre grups que promocionarà als dos primers equips de cada un d’ells, mentre que la competició masculina, que tindrà vuit grups classificarà als dos primers classificats a un encreuament posterior on es jugaran la classificació pel Grup A entre un primer de grup i un segon a casa de l’equip que ha acabat la seva fase prèvia en primera posició.

GRUPS JÚNIOR FEMENÍ INTERILLES
Grup 1 Grup 3
Jovent Pons Quintana Instituto de Fertilidad
CTEIB CD Alcàzar
Ciutat d’Inca Bàsquet Triatges Menorca CB Ciutadella Ponent
Viubàsquet Santa Mónica CB La Salle Maó
CCE Sant Lluis La Salle Palma B

 

GRUPS JÚNIOR MASCULÍ INTERILLES
Grup 1 Grup 3 Grup 4 Grup 6
CB La Salle Maó La Salle Palma A Restaurante Las Tres Palas CD Alcàzar A
Iforavila CB Joan Capó CB Boscos Menorca Antonio y Diego CB Ciutadella Ponent (Es Castell) CB Andratx JMI
Can Cantó Gaseosas La Ibicenca CCE Sant Lluis Bàsquet Son Servera Molinar
La Salle Palma B CB Es Castell B CD Alcàzar B BàsquetPuig (PDV)
Uadis A Alumiglass Bàsquet Calvià Esporles BC Starco Ses Salines B

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *