maria gornès
Compartir

El Club Nàutic Portitxol (CNP) ha congregat aquest cap de setmana a un total de 91 regatistes de diferents clubs de Mallorca en ocasió de la celebració del Trofeu Natalio Comas 2023 per a les classes ILCA 4, ILCA 6 i ILCA Màster, que ha celebrat enguany la seva tercera edició. Una prova en la què hi ha participat la regatista del Club Nàutic Ciutadella, Maria Gornès, qui també és alumne del Centre de Tecnificació de les Illes Balears.

La regatista CNC, com ja va aconseguir la setmana passada en el Trofeu Proa Group també de Mallorca, ha aconseguit acabar entre els millors de centenar de presents, pujant novament al podi balear. Gornès acabaria el cinquè classificat de la general i tercera en la versió femenina.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *