Challenge Cup de voleibol Avarca de Menorca-VK Prostêjov
Compartir

Serà durant aquesta darrera setmana de maig i amb l’objectiu de promoure la igualtat de gènere en el món de l’esport

El Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca organitza aquesta setmana el taller ‘Què faig per la (des)igualtat’ dirigit a jugadors, tècnics i dirigents dels equips d’elit de Menorca amb l’objectiu de promoure la igualtat de gènere en el sector esportiu i de l’activitat física.

La psicòloga esportiva Marta Eroles serà la responsable de desenvolupar un taller pensat per a experimentar i entendre què significa el concepte d’igualtat de gènere i per a prendre consciència de si realment des de l’esport i la competició d’alt nivell es contribueix o no a assolir-la.

El taller ‘Què faig per la (des)igualtat’ posarà sobre la taula molts dels estereotips de gènere que avui en dia hi ha a la nostra societat i al món de l’esport, així com creences, judicis de valor que ens limiten i comportaments i accions que sí que poden ajudar a disminuir aquesta desigualtat en el dia a dia dels i les esportistes i de les entitats i clubs esportius.

L’Avarca de Menorca del Club Voleibol Ciutadella, que participa en la Lliga Iberdrola; l’Hestia Menorca, del Club Bàsquet Menorca i recentment ascendit a LEB Or; l’equip Pinta B del Club Bàsquet Es Castell, que participa en la Lliga EBA; l’equip Xtrem Menorca Atletisme, que competeix a la Segona Divisió Nacional en categoria femenina; l’equip Lo Esport d’atletisme, que participa tant en categoria masculina com femenina a la Segona Divisió Nacional i l’equip de Tercera Divisió RFEF del Club Esportiu Mercadal de futbol participaran aquesta setmana en aquest taller com a màxims referents de l’esport d’alt nivell a la nostra illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *