Balear de Creuers 2023-Es Nàutic
Compartir

Celebrat amb bona nota en aigües de Ciutadella i organitzat per el Club Nàutic Ciutadella el Campionat de Balears 2023 de Creuers i de manera conjunta la prova Interclubs, amb embarcacions de Menorca i també d’arribades de Mallorca i que van viure un cap de setmana intens i emocionant a Ciutadella. En el Campionat de Balears la victòria en la classe RI3 seria per l’Alba III de Carlos Pons (CM Mahón) i segon acabaria el Chica Txeca de Toni Pons (CN Ciutadella) mentre que era tercer el Lampo Rosso de Joan Jofre (CN Colònia de Sant Pere).

I en la classe RI4 guanyava el Celeste di Mare d’Amador Magraner (RCN Port de Pollença), seguit del Chicory de Xavi Cardell (CN Ciutadella) i del seu company de club del Bon Vent de Jeroni Capella.

A l’Interclubs 2023, en RI3 guanyava el Bitxet de Toni Cavaller (CN Ciutadella), acompanyat en el podi de l’Alba III de Carlos Pons (CM Mahón) i del Lampo Rosso de Joan Jofre (CN Colònia de Sant Pere). En RI4, triomf del Chicory de Xavi Cardell (CN Ciutadella), amb el Celeste di Mare d’Amador Magraner (RCN Port de Pollença) i el Bon Vent de Jeroni Capella.

El segon i darrer dia de campionat es va celebrar amb una regata de costa i amb un vent de direcció nord-est i una intensitat d’entre 10-12 nusos, el què va permetre una regata molt àgil i entretinguda.

Un cap de setmana que acabaria amb la tradicional entrega de trofeus en el Moll de la Trona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *